Zajednički ručak - domjenak za novopoložene lovce

Nakon pismenog i usmenog ispita, kandidate sa sada već položenim lovačkim ispitom, počasti se zajedničkim ručkom, prikladnim domjenkom i uz lovačke specijalitete. Jelo i pića uključeni su u cijenu ispita, i ne plačaju se dodatno.

Prestavlajmo vam ukratko Restoran, seosko gospodarstvo i vinotočje gdje družimo i gostimo nakon ispita. Predstavljamo  SEOSKI TURIZAM, IZLETIŠTE I VINOTOČJE PAVLIN


seosko gospodarstvo pavlin

Seosko gospodarstvo Pavlin nalazi se dva kilometra od središta Samobora u selu Vrhovčak. Podrum i restoran s ljetnom terasom u samom su vinogradu, okruženi sa 7000 trsova na nadmorskoj visini od 320 m. S istočne strane pogled seže na cijeli Zagreb i Veliku Goricu, a prema jugozapadu vide se obronci Plešivice i skoro cijelo Samoborsko gorje prema Žumberku, a na kraju se prema sjeveru pruža pogled na velik dio Slovenije.

U svojoj ugostiteljskoj ponudi poslužuju svoje domaće vino - graševinu, kraljevinu, zeleni silvanac, rizvanac i portugizac, te nadaleko poznati SAMOBORSKI BERMET PAVLIN, nezaobilaznu degustaciju za svakog gosta.

Od hrane poslužuje se sir s vrhnjem, suhi špek, salama, šunka, suhi sir, juhe, patka, kokoš s mlincima, teleća koljenica, meso sa žara, kao i druga domaća jela od peradi, svinjetine, teletine i divljači. U zimskom vremenu nezaobilazne su češnjofke, krvavice, pečenice s dinstanim zeljem i restanim krumpirom. Osim obiteljskog ručka organiziraju rođendane, godišnjice i razne druge proslave poput Martinja, Vincekova, Nove godine, kao i degustacije vina i bermeta za grupe turista i izletnika.

Sva hrana i vino isključivo su vlastite obiteljske proizvodnje, kao i sama posluga koja je na obiteljskoj razini.